Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

M. Goldschmidt Ejendomme A/S udlejer Jens Kofods Gade 1 til A.P. Møller Holding A/S

A.P. Møller Holding A/S er flyttet ind i ny indrettede lokaler i Trekronergården beliggende Jens Kofods Gade 1.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme udlejer Strandvejen 141 til Skjern Bank

Kontorlejemålet, med sine 423 velindrettede m2 beliggende i stue- og underetagen af denne meget smukke bolig- og erhvervsejendom opført i 1879, har en markant beliggenhed på Strandvejen i Hellerup og været et meget populært lejemål.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Holding koncernen etablerer central juridisk funktion

M. Goldschmidt Holding A/S, der ejes af stifteren Mikael Goldschmidt, offentliggør i dag, at koncernen etablerer en central juridisk funktion for hele koncernen.
(Læs mere)

Imerco A/S offentliggør i dag årsresultat for kalenderåret 2016

Imerco A/S, et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, runder endnu en milepæl og realiserer mere end 1,1 mia. kr. i omsætning.
(Læs mere)

DAC og ASA bygger prototype på vandrensningssystem til den europæiske rumfartsorganisation, ESA

M. Goldschmidt Capitals 100% ejet datterselskab, Danish Aerospace Company (DAC), har sammen med Aquaporin Space Alliance ApS (ASA) fået til opgave af den europæiske rumfartsorganisation ESA at udvikle en breadboard model af et vandrensningssystem til brug i rummet.
(Læs mere)

Frederiksbro projektet – 1.250 boliger i Hillerød – bliver nu realiseret

Natur- og Miljøklagenævnet har afgjort de klager der har været indsendt på Lokalplan 415 for Frederiksbro projektet.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Holding koncernen udnævner viceadministrerende direktør

M. Goldschmidt Holding A/S, der ejes af stifteren Mikael Goldschmidt, offentliggør i dag, at Søren Bjørn Hansen er udnævnt til viceadministrerende direktør pr. 1. januar 2017.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme erhverver endnu en markant ejendom i det centrale København

M. Goldschmidt Ejendomme A/S’ helejede datterselskab Atlas Ejendomme A/S har erhvervet ejendommen H.C. Andersens Boulevard 9-11, København V.
(Læs mere)

Ny test af dansk vandteknologi i rummet

Aquaporin Space Alliance ApS, et joint venture mellem Aquaporin A/S og Danish Aerospace Company ApS, vil foretage en ny række afprøvninger af Aquaporin Inside™ vandfiltrerings­teknologien i rummet.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme A/S investerer markant i København

M. Goldschmidt Ejendomme A/S (og datterselskabet Atlas Ejendomme A/S) har de seneste måneder indgået endelige aftaler om køb af seks erhvervs- og boligejendomme i Storkøbenhavn.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme A/S er glade for at kunne byde erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart velkommen i ”Trekronergården”.

Lintrup & Norgart har lejet sig ind i 400 m² gennemgribende renoverede kontorlokaler på en af de bedste placeringer i ejendommen, nærmere bestemt på 4. sal. med en smuk udsigt over Nyboder og marmorkirkens kuppel.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendommen A/S byder velkommen til endnu en Ambassade i Trekronergården.

Denne gang er det den Irakiske Ambassade der har lejet sig ind på 698m² ny istandsatte kontorlokaler, og bliver dermed overbo til den Brasilianske Ambassade.
(Læs mere)

Imerco overtager Inspiration

Detailkæderne Imerco A/S og Inspiration A/S fusionerer med et ønske om at skabe endnu stærkere livsstilskoncepter til kunderne.
(Læs mere)

Direktionsændring i M. Goldschmidt Holding-koncernen

M. Goldschmidt Holding-koncernen har ansat og udnævnt Christian Bertelsen som direktør i M. Goldschmidt Ejendomme A/S med ansvar for driften af koncernens betydelige ejendomsbesiddelser.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme sælger 2 jyske ejendomme

M. Goldschmidt Ejendomme har solgt Hærvejen 24 i Rødekro og Centerpladsen 23 i Tinglev til en lokal investor med større ejendomsportefølje i Jylland.
(Læs mere)

Annual report 2015 - Investing in the future

The year 2015 was an important year for the Aquaporin Group as a number of significant achievements supported and strengthened our strategic foundation even further.
(Læs mere)

Imerco A/S leverer det bedste 12 måneders resultat nogensinde

Imerco A/S, et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, realiserer vækst på 23 % i driftsindtjeningen til 83 mio. kr. – det bedste 12 måneders resultat nogensinde.
(Læs mere)

Endnu et godt år for Danish Aerospace Company

Danish Aerospace Company ApS, et helejet datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, offentliggør i dag årsrapporten for regnskabsåret 2015.
(Læs mere)

Hillerød i vækst: Ny grøn bydel Frederiksbro

Frederiksbro udvider Hillerød med 10 procent. 1.300 attraktive boliger omkring grøn oase til unge, børnefamilier og seniorer.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Capital investerer i dansk selskab som udvikler nyt patenteret hofteimplantat

Det nystartede medicoselskab HipCaPH ApS kan med nyt implantat tilbyde ledbevarende kirurgi for patienter med tidlig slidgigt.
(Læs mere)

Trekronergården fuldt udlejet

Med overtagelse 1. december 2015 har M. Goldschmidt Ejendomme A/S udlejet Jens Kofoeds gade 1, 4. tv.
(Læs mere)

Generationsskifte påbegyndt i M. Goldschmidt Holding koncernen

Ny formand for bestyrelsen, advokat Niels Heering og generationsskifte påbegyndt i ledelsen
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har udbudt ejerlejligheder i attraktiv Hellerup-ejendom til salg med stor succes.

Den første lejlighed er blevet solgt til prisen i frit salg på kun 5 dage. De resterende ejerlejligheder bliver nu tilbudt til ejendommens nuværende beboere.
(Læs mere)

M. Goldschmidt ejendomme erhverver 10.000 m² erhverv i 8Tallet.

Med overtagelse d. 1. december 2015, har M. Goldschmidt Ejendomme erhvervet samtlige erhvervs-kvadratmeter i det prestigefulde og verdenskendte byggeri 8tallet.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme har pr. 1. december 2015 erhvervet præsentabel Boligudlejningsejendom på Frederiksberg, beliggende på Nordre Fasanvej 183

Ejendommen er centralt beliggende på det ydre Frederiksberg, grænsende op til Nørrebro med ca. 500-600 m fra Fuglebakken S-station.
(Læs mere)

Danish Aerospace Company får DI Fyns InitiativPris 2015

Danish Aerospace Company (DAC), et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, får DI Fyns InitiativPris 2015.
(Læs mere)

Andreas Mogensen leverer en fantastisk indsats under sit ophold på rumstationen ISS - M. Goldschmidt Holding var med på sidelinjen.

Flere af M. Goldschmidt Holding’s datterselskaber var involveret i ESA-astronaut Andreas Mogensens mission til ISS
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme sælger ejendommen Stockholmsgade 59, 2100 Kbh Ø samt 41 ejerlejligheder i Teglstrup Have, 3000 Helsingør.

Ejendommen er centralt beliggende på hjørnet af Stockholmsgade og Dag Hammerskjöds Allé, direkte til Øster Anlæg og Østerport Station og kommende metro og har i mere end 125 år været anvendt af Øster Borgerdyd Gymnasium. Efter deres fraflytning blev ejendommen udlejet til Copenhagen International School, der i dag lejer ejendommen.
(Læs mere)

Det danske firma Aquaporin Space Alliance ApS tester Aquaporin Inside® vandrensningsmembran på rumstation med dansk ESA-astronaut

Aquaporin Space Alliance ApS, et joint venture mellem Aquaporin A/S og Danish Aerospace Company (DAC), tester Aquaporin Inside® teknologi i rummet for første gang. Testen af de nye Biomimetic vandfiltreringsmembraner skal udføres af den danske ESA-astronaut Andreas Mogensen under hans 10 dages ophold på den internationale rumstation (ISS) i begyndelsen af september 2015.
(Læs mere)

Danish Aerospace Company tester trådløs teknologi i samarbejde med dansk ESA-astronaut

Danish Aerospace Company, et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, har færdiggjort første eksemplar af et nyudviklet udstyr til opsendelse på Den Internationale Rumstation (ISS).
(Læs mere)

Den flotte rødstenskarre ”Trekronergården” har fået en af Københavns smukkeste gårde

Gårdrenovering var sidste tiltag i den omfattende renovering, som ejendommen har undergået siden erhvervelsen den 1. januar 2014.
(Læs mere)

Årsrapport 2013/14 for M. Goldschmidt Holding A/S

M. Goldschmidt koncernens resultat før skat steg til 120 mio. kr.
(Læs mere)

Endnu et godt år for Danish Aerospace Company

Danish Aerospace Company ApS, et helejet datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen, offentliggør i dag årsrapporten for regnskabsåret 2013/2014.
(Læs mere)

M. Goldschmidt Holding A/S dropper planerne om at gennemføre Hillerød Storcenter

M. Goldschmidt Holding A/S, der ejer et gigantisk jordstykke i Hillerød Kommunes centrale del på 88.000 m², dropper planerne om at gennemføre Hillerød Storcenter, og ønsker i stedet at opføre et unik og ambitiøst boligprojekt, efter konceptet Livets cyklus.
(Læs mere)

Årsrapport 2015 for M. Goldschmidt Holding A/S

M. Goldschmidt Holdings resultat før skat steg til 463 mio. kr., hvilket er særdeles tilfredsstillende og det næstbedste i koncernens 37‐årige historie
(Læs mere)

M. Goldschmidt Ejendomme har erhvervet Herskabelig boligudlejningsejendom på Frederiksberg, beliggende Worsaasvej 2/Åboulevard 27

Ejendommen er særdeles centralt beliggende få hundrede meter fra Forum metrostation og Peblinge Sø.
(Læs mere)

Årsrapport 2013/2014 for Aquaporin A/S

Aquaporin A/S, der er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen, har i regnskabsåret 2013/2014 indgået sit første kommercielle strategiske partnerskab med to kinesiske partnere.
(Læs mere)

A.P. Møller Mærsk A/S lejer hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt ejendomme A/S udlejer 800 m² kontorlokaler i ”Trekronergården”, som er koncernens seneste erhvervelse i ”den gyldne Trekant”.
(Læs mere)

Ledelsesændring i Imerco koncernen

Imerco har d.d. gennemført følgende ledelsesmæssige ændringer.
(Læs mere)

Ny hjemmeside for salg og udlejning

Klik ind på MGEjendomme.dk og se vores ejendoms-
tilbud og orienter dig nemt og hurtigt om ejendommenes beliggenhed og muligheder.
(Læs mere)