Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

1. november 2011

Imerco's nye kundeklub "Imerco+" overgår forventningerne med over 55.000 medlemmer kun 2 uger efter opstart

"Imerco+" er som navnet antyder en klub, hvor medlemmerne får lidt ekstra. Og det plus dækker i blandt andet over kontante fordele i form af bonuspoint, hver gang man handler i Imerco, samt en række eksklusive VIP medlemstilbud.

– Vi er meget glade og stolte over, at så mange har valgt at melde sig ind i vores kundeklub. Og hver eneste dag kommer der mange nye medlemmer. Tilstrømningen af kunder til "Imerco+" overgår vores største forhåbninger, siger Imerco's adm. direktør Villy Gravengaard.

Imerco har gennem de seneste år haft succes med at introducere nye butikskoncepter og måder at handle på i isenkrambranchen. Imerco er i dag Danmarks største kæde med udstyr til køkken og bord, og i en periode, hvor forbruget i Danmark generelt har været lavt, har Imerco-kæden formået at vokse hvert år.

Villy Gravengaard fortsætter: " Imerco+ er endnu et eksempel på, hvordan vi hele tiden arbejder på at øge kundernes tilfredshed og loyalitet. Medlemmerne af Imerco+ får blandt andet bonus på deres køb samt eksklusive VIP tilbud, særlige konkurrencer med store præmier og invitationer til VIP-arrangementer rundt omkring i landet."

Medlemskabet af "Imerco+" er gratis og uforpligtende. Man kan blive medlem af kundeklubben på Imerco's hjemmeside www.imerco.dk eller i sin lokale Imerco butik.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt