Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

3. februar 2012

M. Goldschmidt koncernen udvider ejendomsporteføljen væsentligt

I forlængelse af M. Goldschmidt koncernens netop afsluttede opkøb af i Folkets Hus/VEGA på Enghavevej 40 , København , Citroën Danmarks tidligere hovedsæde, Bådehavnsgade 38, København, Copenhagen International School, Stockholmsgade 59, København og Stæremosen 66, Gilleleje har koncernen netop foretaget yderligere opkøb:

Marienbergvej 108

Marienbergvej 108 i Vordingborg

Denne centralt beliggende ejendom omfatter 2.038 m 2 fordelt på kontor- og butiksarealer og er nyopført i 2009 og erhvervet af M. Goldschmidt koncernen pr. 1. januar 2012. Ejendommen er udlejet til bl.a. Sparekassen Lolland og SKAT og er nabo til Vordingborg Kulturhus med tilhørende bibliotek og musikskole. I ejendommen er p.t. et 1.270 m 2 stort butikslokale ledigt, hvor vi umiddelbart efter overtagelsen har indledt forhandlinger om udlejning til en dagligvareforretning. Vi forventer fuld udlejning straks.

Kamillevej 4

Kamillevej 4 , Tårnby Sundhedshus i Kastrup

Denne nyopførte rødstensbygning er opført i 2009 til brug for Tårnby Sundhedshus, som siden 1. juni 2009 har serviceret Tårnby kommune, og som også huser Danmarks første ”drive in” apotek. Det en moderne og funktionelt indrettet ejendom med 10 erhvervslejemål - alle langtidsudlejet til virksomheder beskæftiget inden for sundhedssektoren: tandlæge, praktiserende læge, øjenlæge, kiropraktor samt Tårnby Politi. Ejendommen er opført i 2 etager med mindre kælder og har særdeles gode adgangsforhold, elevator samt stort parkeringsareal bag ejendommen. Området er præget af boliger og i umiddelbar nærhed findes bl.a. skole, skøjtehal og svømmehal.

Strandvejen 141

Strandvejen 141 i Hellerup - forhuset

Den tidligere Amagerbank filial er netop erhvervet af M. Goldschmidt koncernen. Denne meget smukke bolig- og erhvervsejendom er opført i 1879 med markant beliggenhed på Strandvejen i Hellerup og er overtaget af M. Goldschmidt koncernen pr. 1. januar 2012. I stueetagen og underetagen har Amagerbanken tidligere haft til huse. I forbindelse med M. Goldschmidt koncernens overtagelse er disse lokaler udlejet til Nykredit koncernen. På de øvrige etager er smukke, herskabelige lejligheder, som alle p.t. er udlejet. Der er P-pladser i gården samt parkering foran ejendommen. I forbindelse med ovennævnte erhvervelse har M. Goldschmidt koncernen endvidere overtaget Strandvejen 141A i Hellerup – baghuset.

Strandvejen 141A i Hellerup – baghuset

I forbindelse med erhvervelsen af Strandvejen 141 har M. Goldschmidt koncernen endvidere overtaget Strandvejen 141A. Denne boligejendom er nyopført i 2009 og indeholder 13 velindrettede ejerlejligheder med tilhørende privat underjordisk parkeringsplads. Hele ejendommen er p.t. fuldt udlejet. Ejendommen er forsynet med elevator og hovedparten af lejlighederne har egen altan eller terrasse eller adgang til have. Beliggenheden er unik – i et meget attraktivt boligområde og i gå-afstand til Strandvejens butikker, Hellerup Strand og Waterfront Shopping.

Herstedøstervej 7

Herstedøstervej 7 i Glostrup – det tidligere domicil for Charles Christensen Gulve

Kontor- og lagerejendommen er på knap 1.900 m 2 med 11 kontorlokaler, præsentabelt receptionsområde/showroom og opvarmet lager og velbeliggende centralt i Glostrup med god trafikal beliggenhed i forhold til Ring 3 og Roskildevej.

Frederikssundsvej 62 A-B

Frederikssundsvej 62 A-B, 2400 København NV

Den 5 etagers murstensejendom er erhvervet af M. Goldschmidt koncernen pr. 1. februar 2012. Den 1.300 m 2 store ejendom består af 16 lejligheder med altan mod Frederikssundsvej og 3 butikslejemål samt et baghus med 4 kontorer. Forhuset er opført i 1934 og består af 5 etager og kælder. Baghuset med elevator er opført i 1915 og består af 4 etager og en høj kælder, der kan anvendes til kontorlignende funktioner. Gårdanlægget istandsættes og der etableres bl.a. legeplads og terrasser til fælles brug for beboerne omkring gårdområdet.

M. Goldschmidt koncernens ejendomsselskab forfølger en 2 strenget strategi, nemlig at investere i to forskellige ejendomssegmenter: anlægsejendomme og omsætnings- og udviklingsejendomme. For så vidt angår sidstnævnte sker opkøbene i forlængelse af de førnævnte og i forbindelse med, at vi p.t. gennemfører et større frasalg af en hel del af vores færdigudviklede omsætningsejendomme. Som en konsekvens heraf har vi behov for at få flere ”nye varer på hylden”, i det vi bruger 6-12 måneder på at udvikle og salgsklargøre vores omsætningsejendomme, og derfor har det været god timing at foretage de nævnte opkøb.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt