Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

4. december 2013

Imerco skyder årets julehandel i gang

Så lød kick-starten til årets julehandel i detailbranchen, og Imerco kommer rigtig godt fra start. I årets første store juleweekend oplevede Imerco en flot vækst i omsætningen i forhold til sidste år.

”Hos Imerco elsker vi julen, og vi starter planlægningen allerede om sommeren. Derfor er det altid en fornøjelse at se, at vores kunder kan lide de varer, vi har valgt.” udtaler adm. direktør Frederik Brønnum. ”Som Danmarks største isenkramkæde med mere end 150 butikker fordelt over hele landet, har vi en unik mulighed for at give danskerne de bedste tilbud og mærkevarer, som ikke kan købes andre steder. Der er ingen tvivl om, at dette er en del af vores succes”, supplerer han.

Og det er ikke kun i Imercos butikker, der er travlhed. Imercos nye, flotte website, der gik i luften den 18. november, vokser eksplosivt. ”Alt peger i retning af, at danskerne har taget imerco.dk til sig. Lige nu modtager vi dobbelt så mange ordrer om dagen end på samme tid sidste år, og vi arbejder i 3-holdsskifte for at få alle varer ud inden juleaften”, udtaler Frederik Brønnum. Imerco.dk giver kunderne den store fordel i forhold til andre webbutikker, at alle varer købt på imerco.dk kan byttes i en af Imercos 150 butikker i hele landet.

Igennem det sidste år har Imerco udvidet sit sortiment betydeligt med nye varemærker eksklusivt for Imerco. Det er blandt andet varer fra erik bagger, Cook & Baker og Casa, der ikke kan købes andre steder. Det er varer i flot dansk design til priser, hvor alle kan være med, og som har stor succes i butikkerne. ”Vi er meget tilfredse med, at vores strategi virker. Vores satsning på landdækkende bytteservice, onlinehandel, kundeklub og investering i nye og flottere butikker, har givet bonus”, slutter Frederik Brønnum.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt