Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

8. juni 2011

Et brag af en indvielsesfest

Kr. himmelfartsdag myldrede det med mennesker i Klosterparken – både beboere, interesserede lejere, familie og gæster udefra var med til at gøre dagen til en fantastisk festdag. Solen skinnede fra en rigtig dansk sommerhimmel, så også vejret viste sig fra sin allersmukkeste side.

Der var run på hoppeborg og rodeotyr og alle børn var henne på værkstedet for at få lavet deres helt egen t-shirt. Der blev spist bjerge af popkorn, pølser og candy floss. De to svømmebassiner var i dagens anledning lukket for svømning, men alle var henne for at kikke på faciliteterne med omklædningsrum, bassinet til de store og børnebassinet til de helt små. Alle var enige om, at det føltes, som stod man ved poolen nede sydpå. Om nogle dage vil der også stå havemøbler inden for sikkerhedshegnet, så man rigtig kan føle sig i afslapningshumør, når man som forældre kikker efter børnene. Der er nemlig stor fokus på sikkerheden. Man skal købe en chip hos viceværten og blandt beboerne uddannes et frivilligt livredderkorps, som skal være til stede, når poolen er åben.

Prøvelejligheden var åben og udlejet inden arrangementet var slut, og mange spurgte om de kunne komme på venteliste. Vi havde 100 foldere om lejlighederne med og alle blev revet væk – og mange har allerede været inde og notere sig på ventelisten på vores hjemmeside – venteliste til lejebolig.

Der var ros, søde og sjove bemærkninger og mange kunne ikke lade være med at komme hen og fortælle om, hvor positive de var over fællesarealerne og legepladserne. Smil og begejstring over hele linjen – det var en fornøjelse for direktør Henrik Lid og hans team af folk fra M. Goldschmidt Ejendomme at repræsentere udlejer denne dag.

Se nogle af billederne fra dagen her.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt