Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

8. oktober 2011

Flere markante nye tiltag i Imerco

- Ny butik i Helsingør og nyt landsdækkende loyalitetskoncept

Imerco Holding A/S, Danmarks absolut største detailkæde inden for salg af produkter til køkken og bord, har offentliggjort opfølgning på de seneste initiativer:

  • Imerco fortsætter salgsvæksten gennem 2011, og med en fantastisk omsætning på knap 700 tkr. på åbningsdagen i en ny flot Imerco butik i Helsingør Bycenter, fortsætter den positive udvikling.
  • Imerco har netop lanceret helt nyt loyalitetskoncept, Imerco+, som giver Imerco's medlemmer endnu flere fordele ved at handle i Imerco.
  • Den ny IT platform og centrallager er nu operationel; Imerco vil høste store gevinster fremadrettet af disse tiltag.
  • Med disse tiltag har Imerco skabt et endnu bedre fundament for yderligere vækst i 2011 og 2012 i et udfordret detailhandelsmarked.

Fortsat fremgang i omsætning og markedsandele i 2011

Imerco fortsætter i 2011 med omsætningsvækst skabt på toppen af en rekordomsætning i 2010, hvor Imerco genererede en samlet salgsvækst på 11 %.

Væksten skabes gennem en offensiv salgsstrategi og et massivt kundefokus, idet Imerco har udsendt salgsaviser stort set hver eneste uge i hele 2011 og hver eneste butik har understøttet kampagnen og skabt ekstraordinære kundeoplevelser.

Imerco er dedikeret til at udvide butiksnettet til 175 butikker

Med den seneste butiksåbning er Imerco nu repræsenteret på 155 attraktive placeringer i hele Danmark. Imerco er parat til at åbne flere butikker, så snart mulighederne for en profitabel butik opstår. Imerco forventer, at butiksnettet i Danmark kan udvides til 175 butikker inden for en kort årrække.

Nye salgskoncepter styrker Imerco's markedsposition og salgspotentiale

Imerco lancerer i disse dage helt nyt loyalitetskoncept, Imerco+, som giver Imerco's medlemmer endnu flere fordele ved at handle i Imerco. Imerco forventer at få flere store fordele af det dette koncept.

Ny IT platform og centrallager forbedrer Imerco's konkurrenceevne markant

Imerco har netop afsluttet opgraderingen af IT platformen og indkørt centrallager i samarbejde med Frode Laursen. Imerco vil høste store gevinster fremadrettet af disse tiltag.

Imerco Holding A/S er et 83 %-ejet datterselskab i M. Goldschmidt koncernen.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt