Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

9. juni 2011

Nye i ejendomsadministrationen i M. Goldschmidt Ejendomme A/S

I forbindelse med de stadig stigende aktiviteter har vi ansat 2 nye ejendomsadministratorer

Cecilie Annette Samsøe Engmann

Cecilie Annette Samsøe Engmann, 26 år – ny administrator pr. 1. juni 2011

Cecilie har tidligere været ansat i Dan-Ejendomme, hvor hun primært har administreret erhvervsejendomme og boligejendomme. Cecilie har knap 5 års erfaring med administration og er fortrolig med Unik4. Cecilie er finansøkonom og i gang med ejendomsmægleruddannelsen og har blandt andet haft studiejob i Nykredit under sin uddannelse.

Julie Kirstine Jensen

Julie Kirstine Jensen, 25 år – ny administrator pr. 1. juli 2011

Julie har tidligere været ansat i Dan-Ejendomme, hvor hun primært har administreret investeringsejendomme (bolig og erhverv). Julie har knap 3 års erfaring som ejendomsadministrator og er superbruger i Unik4 og med i en task force gruppe hos Ejendomsforeningen Danmark for at fremme kendskabet til branchen og få flere unge til at uddanne sig til ejendomsadministrator. Julie er finansøkonom og i gang med ejendomsmægleruddannelsen.

Endvidere har vi ansat

Anna Nyboe

Anna Nyboe som trainee inden for ejendomme

Anna er 20 år og har tidligere været ansat hos Sehested Group og Realmæglerne Amagerbrogade. Anna skal i 3 måneder udføre arbejde primært inden for salg, markedsføring, arrangementer, udlejning, due diligence, rentabilitets beregninger og andet vedrørende M. Goldschmidt Ejendommes aktiviteter.

Kontaktinformation om Cecilie, Julie og Anna

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt