Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

12. december 2012

Saltkraft i Kina

Den kinesiske patentmyndighed har netop godkendt Aquaporins patentansøgning "METHODS FOR PRODUCTION OF SALINITY POWER", der således kan sendes videre til endelig patentudstedelse. Dermed har Aquaporin opnået et vigtigt skridt i sine bestræbelser på at sikre eksklusivitet for Aquaporin Inside™ teknologien i Kina.

Meddelelsen kommer som en perfekt opfølgning på Aquaporins pressemeddelelse i september 2012, der bekendtgjorde godkendelsen af patentansøgningen "MEMBRANE FOR FILTERING OF WATER" i Kina.

Da begge ansøgninger nu er godkendt i Kina, er Aquaporin godt forberedt til markedsintroduktion i et land, der kæmper med vandmangel og ringe vandkvalitet.

Om Aquaporin A/S

Aquaporin er en dansk cleantech virksomhed dedikeret til at revolutionere vandrensning ved hjælp af industriel biotek. Aquaporin har udviklet den unikke, revolutionerende Aquaporin Inside™ teknologi, der anvendes til at filtrere vand ved at genbruge naturens egen metode. Målet er at udvikle, producere og markedsføre Aquaporin Inside™ teknologien til fremstilling af rent vand til industriel anvendelse samt til afsaltning af havvand. Aquaporin er en virksomhed i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt