Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

13. februar 2014

M. Goldschmidt Ejendomme A/S erhverver endnu en ejendom til Grønningen-porteføljen i København og køber ”Trekronergården” for 245 mill.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S overtager hele karréen benævnt ”Trekronergården” med den attraktive beliggenhed mellem Nyboder og Kastellet og dermed bliver ejendommen den 6. ejendom i M. Goldschmidt Ejendomme’s portefølje af attraktive ejendomme på strækningen mellem Grønningen og Esplanaden, også kaldet ”Den Gyldne Trekant”.

Ejendommen er en meget flot rødstenkarré fra 1906 beliggende Grønningen 15, Jens Kofoeds Gade 1, Poul Ankers Gade 2 fra 1906 med smukke, udsmykkede karnapper og altaner med et samlet areal på 11.919 m² fordelt på 7.113 m² erhverv og 4.806 m² bolig. Herudover er der etableret 2 fine taglejligheder på henholdsvis 268 m² og 311 m² med egen tagterrasse.

Der er 3.092 m² ledigt kontorareal, der tidligere har huset Statsadvokaten samt 2.500 m² kælder, der kan indrettes til møde- / kantinefaciliteter mv. En del af underetagen påtænkes udnyttet til aktiviteter indenfor kunsthåndværk mv. I forbindelse med genudlejningen af de ledige kontorarealer vil disse blive moderniseret, således at den høje standard hos M. Goldschmidt Ejendomme opretholdes.

Mikael Goldschmidt udtaler i forbindelse med købet: ”Vi er meget glade for, at det lykkedes at få købt ejendomskomplekset ”Trekronergården”, som er det sidste vi manglede i den lange perlerække af ejendomme, vi i dag ejer i området omkring Grønningen og Esplanaden. Vi har med dette køb yderligere styrket vor position i området og er i stand til at tilbyde yderst attraktive, nyindrettede kontorlokaler med helt optimal infrastruktur og faciliteter til nye lejere. Samtidig vil vi gerne leje underetagen ud til kreative erhverv indenfor kunst og kunsthåndværk, hvor vi kan tilbyde lokaler til en fornuftig husleje til kunstnere. Vi kalder internt projektet ”Den Meget Fri på Grønningen”, og lancerer dette primo marts”.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt