Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

13. september 2012

Aquaporin opnår godkendelse af sit første patent i Kina

En vigtig milepæl i Aquaporins patentstrategi blev nået i august måned, hvor de kinesiske patentmyndigheder godkendte patentansøgningen med titlen “MEMBRANE FOR FILTERING OF WATER". Patentansøgningen vil nu blive sendt videre til endelig udstedelse.

Patentansøgningen er Aquaporins første i Kina og skal være med til at bane vejen for markedsintroduktion på det enorme og yderst interessante kinesiske marked. Selskabet har flere patentansøgninger på vej for yderligere at styrke Aquaporins portefølje i Kina.

- Godkendelsen fra de kinesiske patentmyndigheder er en meget vigtig og værdifuld milepæl i vores bestræbelser på at sikre eksklusivitet for Aquaporin Inside™ teknologien i Kina”, siger Peter Holme Jensen, CEO i Aquaporin.

Den endelige patentansøgning vil blive publiceret på Aquaporins hjemmeside, så snart den foreligger. Kontakt Head of IP Department Marianne Spanget Larsen på msl@aquaporin.dk eller telefon 27 10 20 77, for at drøfte mulighederne for at indgå en licensaftale til opfindelserne. For yderligere oplysninger kontakt CEO Peter Holme Jensen, Aquaporin A/S, telefon 82 30 30 82.

Om Aquaporin A/S

Aquaporin er en dansk cleantech virksomhed dedikeret til at revolutionere vandrensning ved hjælp af industriel biotek. Aquaporin har udviklet den unikke, revolutionerende Aquaporin Inside™ teknologi, der anvendes til at filtrere vand ved at genbruge naturens egen metode. Målet er at udvikle, producere og markedsføre Aquaporin Inside™ teknologien til fremstilling af rent vand til industriel anvendelse samt til afsaltning af havvand. Aquaporin er en virksomhed i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt