Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

15. februar 2012

Ørestads Boulevard – alle kontorbutikker i Porthuset fuldt udlejet

Alle kontorbutikker i stueetagen på Ørestads Boulevard 61, A, B, C og F, som er ejet af M. Goldschmidt koncernen, er nu fuldt udlejet til Green About A/S ved Lene Grønning, som starter sin miljøvenlige butik op på Ørestads Boulevard med salg af el-biler, til Hjelholt Grafik ved Ellen Margrete Hjelholt, som indkøber brugskunst og gaveartikler, til Substans, som indretter personalekøkkener & - kantiner, til Costum made ink, professionel tatovør og til Island Protravel Danmark, som flytter sit rejsebureau med rejser til Island og USA til Ørestads Boulevard.

Der er også nye lejere på etagerne på Ørestads Boulevard 61F - henholdsvis 1., 2. og 7. sal: Wajida Medic Holding Aps ved Wajida Qureshi, der flytter ind her i sin lægepraksis, rådgivningsvirksomheden Go2Sweden ApS og DIBS Payment Service A/S, der er Nordens førende udbyder af internet betalingsløsninger. Der er således nu kun et ledigt erhvervslejemål på 93 m² i Porthuset i den del, som er ejet af M. Goldschmidt koncernen.

Porthuset er placeret med den charmerende kanal som nærmeste nabo i et trendy område midt mellem Fields og Bella Centret, 500 meter fra Metroen, 5 minutter fra Lufthavnen og 10 minutter til Københavns centrum med direkte forbindelse til motorvejen.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt