Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

17. juni 2011

Kontorbolig i Porthuset – Ørestad
– kombineret erhverv- og boliglejemål

M. Goldschmidt Ejendomme har udlejet næsten alle bolig- og erhvervslejemål i kvalitetsbyggeriet Porthuset. I vores dialog med fremtidige lejere har vi erfaret, at der er et behov for kombinerede lejemål med central beliggenhed tæt på København, Metro og motorvej. Derfor har i totalindrettet en kontorbolig uden bopælspligt, der lever op til den travle forretningsdrivende, der har brug for et præsentabelt og fuldt funktionsdygtigt kontor eller tegnestue, mødefaciliteter mv. med tilhørende bolig på én og samme adresse, hvor man hurtigt kan rykke ind, hvis man har brug for at opholde sig fx 3 måneder eller et år i hovedstadsområdet. Det kunne være i forbindelse med projekter, etablering af virksomhed – eller hvis konceptet helt enkelt passer til den virksomhed, man driver. Her er kontorfaciliteter, køkken, bad og bolig – alt er indrettet og nøgleklart til indflytning. Man kan også vælge at leje den kombinerede bolig/erhvervslejlighed umøbleret.

Den nye kontorbolig giver således mulighed for at drive sin forretning med fuldeksponering direkte fra eget hjem, uden yderligere omkostninger til leje af både en bolig og erhvervslokaler. Lokalerne ligger i Ørestaden mellem Fields og Bella Centret, 500 m. fra metro, 5 min. fra lufthaven, 10 min. fra Københavns centrum og direkte forbindelse til motorvejen.

Ørestad har tre internationale hoteller, 5.000 beboere og 10.000 daglige besøgende.

Eksempler på virksomheder i Ørestad: Blandt andre Steen & Strøm, Metroselskabet, Atkins, Handelsbanken, Medicon Valley Academy, Medtronic-Vicare A/S, UCB Pharma, DR, Novo Nordisk Scandinavia, GlaxoSmithKline, Accenture, Ferring, Dell, Biogen Idec Denmark, Nikon, Shell Gas, BearingPoint, RAE Systems Europe og Home har allerede gjort det. De har lagt en afdeling - eller deres domicil i Ørestad. Og store virksomheder som fx Rambøl er på vej til Københavns nye bydel.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt