Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

19. februar 2013

M. Goldschmidt koncernen har overtaget Kokkedal Slot

Michael Telling

Den 1. februar har M. Goldschmidt koncernen overtaget Kokkedal Slot i Hørsholm og pr. samme dato er Michael Telling udnævnt til direktør for Slottet. Sammen med det erfarne og dygtige personale på Slottet vil han fremadrettet sikre, at kvalitetsbevidste gæster fra hele verden får en enestående oplevelse på højeste niveau.

I dag fungerer Slottet som det ideelle sted for bryllupper, selskaber, møder og konferencer og vil fremover tillige kunne tilbyde eksklusive ophold for individuelle rejsende, når Slottets a la carte restaurant og ikke mindst den nye Spa åbner.

Slottet og de øvrige tilknyttede ejendomme står i dag gennemgribende renoverede. Til sommer forventes indretningen ligeledes at være færdiggjort, nøje afstemt med Slottets arkitektoniske periode. Her vil Slottet kunne tilbyde overnatning i 62 enestående værelser med komfort efter moderne standarder og forventninger, kombineret med Slottets mere end 250 års spændende og royale historie.

Slottet blev oprindeligt opført af Dronning Sophie Magdalene af Danmark og Norge, enke efter Christian den 6. Efterfølgende har en række adelige og handelsmænd ejet slottet og efter en noget omskiftelig periode de senere år, fremstår Slottet i dag velholdt og romantisk, som en majestætisk perle omgivet af nyklippede plæner og gamle træer. Udsigten til Øresund, nærheden til Kokkedal Golfklub og ikke mindst den beskedne afstand til Nordsjællands andre kongelige seværdigheder for ikke at nævne bare 30 minutters kørsel til København, gør Slottet til det oplagte valg for fremtidens selskaber, arrangementer og eksklusive ophold.

I dag er det således Mikael Goldschmidt og hans koncern, der står bag driften af Slottet. ”Kokkedal Slot er for mig en helt unik ejendom med en spændende historie, beliggende i de smukkeste naturskønne omgivelser. Jeg ønsker, at Kokkedal Slot bliver et af de bedste og mest attraktive overnatningssteder i Danmark med stor fokus på kvalitet og på oplevelser, ganske som de royale omgivelser lægger op til.” udtaler Mikael Goldschmidt.

Opgaven ligger i hænderne på Michael Telling, som kommer med stor erfaring fra både hotelrenoveringer, hotelåbninger og ikke mindst hoteldrift på højt niveau fra blandt andet Hotel d’Angleterre og First Hotel Skt. Petri i København. ”Det er en spændende og udfordrende opgave vi står over for og jeg ser klart potentialet for at skabe noget helt unikt på Kokkedal Slot”, udtaler Michael Telling.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt