Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

20. marts 2012

100 ungdomsboliger på Mønten er allerede udlejet efter 2 uger

"Det er helt overvældende" fortæller projektdirektør Ulrik Bebe om det run, vi de seneste 14 dage har oplevet på vore nye ungdomsboliger på Mønten. Vi har i dag - 14 dage efter vores 1. "åbent hus" kun 50 lejligheder tilbage. Mads Jarlshøi, som står for udlejningen og har kontakten til de studerende, der vil ansøge om at bo i de nyistandsatte studieboliger med eget bad og køkken, er "på" mange af døgnets timer for at kunne følge med efterspørgslen. De mener begge, at der ikke går ret lang tid, før vi kan melde "alt udsolgt". De sidste lejligheder er fortrinsvis 2 værelses og nogle få store 1 værelses og nogle få 3 værelses lejligheder, så det er først og fremmest de lidt billigere 1 værelses, der her i starten var mest bud efter. Vi har allerede en lang venteliste på disse 1 værelses. "Vi må sige, at vores forhåndsvurdering om, at behovet for gode, centralt beliggende ungdomsboliger er enormt, det er bestemt kommet til at holde stik".

Udlejningen af erhvervslejemålene, som ligger på 47 - 227 m² skydes i gang til april. Det er først og fremmest mindre virksomheder og virksomheder fra eksempelvis Fyn og Jylland, der har brug for repræsentationskontor i København, der efterspørger disse. Erhvervslejemålene er med køkken og bad og er et rigtigt godt alternativ til de traditionelle kontorhoteller. Det store flytte ryk-ind kommer til at ske her i eftersommeren 2012.

"Vi glæder os over det gode og konstruktive samarbejde med Københavns Kommune, som har været medvirkende til, at hele projektets ombygning er forløbet fornuftigt og rimelig hurtigt" slutter Ulrik Bebe.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt