Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

21. februar 2012

150 nye ungdomsboliger og 23 erhvervslejemål midt i København

Historisk ejendom ombygges nu til ungdomsboliger og erhverv

  • M. Goldschmidt Holding A/S har erhvervet ejendommen, hvor den Kgl. Mønt i generationer har præget de danske mønter. Ejendommen ombygges nu til ungdomsboliger og erhverv.
  • I et tæt og konstruktivt samarbejde med København Kommune er det nu lykkedes M. Gold­schmidt Holding A/S at opnå en byggetilladelse på at om­bygge ejendommen til 150 1-, 2- og 3-værelses ungdomsboliger samt 23 kontorleje­mål.
  • Udlejning/opnotering starter nu!

Byggeriet starter nu

Ombygningen starter nu, og forventes færdig, således at ejendommen kan tages i brug den 1. august 2012. Dermed rammer de 150 ungdomsboliger et optimalt tidspunkt for de mange tusinde nye stude­rende, som hvert år flytter til København for at starte på et uddannelsesforløb.

Behovet for ungdomsboliger er enormt, og med disse 150 centralt beliggende ungdomsboliger, vil M. Goldschmidt Holding A/S give sit bidrag til her at yde en særlig indsats.

Projektdirektør Ulrik Bebe udtaler: ””Mønten” har en central beliggenhed på Amager Boulevard ved ikke mindre end 3 metrostationer i umiddelbart nærhed, meget tæt på universitetet på Amager og centralt beliggende i forhold til Københavns centrum, lufthavnen m.v.”

Udlejning af ungdomsboliger og erhvervslokaler starter nu, og vi har allerede på forhånd kunnet spore en enorm forhåndsinteresse. Vi forventer inden for meget kort tid at være fuldt udlejet og modtager allerede fra nu opnotering af interesserede, der ønsker at blive sat på en prioriteringsliste.

”Med den store efterspørgsel, der er på ungdomsboliger, forventer vi meget snart at kunne melde ”alt udsolgt” siger projektdirektør Ulrik Bebe.

”Kontorlejemålene rammer et segment som der er stort behov for, nemlig mindre lejemål, idet kontorlejemålene er mellem 50-147 m² . Vi forventer også her en stor efterspørgsel på kontorlejemålene, således at ejendommen er fuldt udlejet til ibrugtagning den 1. august 2012”, forsætter projektdirektør Ulrik Bebe.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt