Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

15. april 2015

M. Goldschmidt ejendomme A/S køber ejendom i Lyngby på 7.310 m²

Ejendommen er velbeliggende i udbygget erhvervsområdet i den nordlige del af Lyngby nær Danmarks Tekniske Universitet og erhvervsvirksomheden Haldor Topsøe.

Ejendommen er en produktion og logistik ejendom med tilhørende kontorer og administration.

Ejendommen har i et par år ligget ubenyttet hen idet tidligere ejer valgte at flytte produktionen af Plastfolie – men M. Goldschmidt kommer nu til at give ejendommen nyt liv, idet der er indgået en lejekontrakt med Aquaporin.

Ejendommen vil i 2015 blive istandsat som nyt hovedkontor for Aquaporin A/S og skal rumme både kontorer, laboratorier, lager og produktion.

Aquaporin skal fra ejendommen producere og udvikle deres verdenspatenterede membranteknologi, Aquaporin Inside(tm) teknologien.

Ejendommen er særdeles velegnet til dette formål, da udviklingen kræver faciliteter hvor man kan gå fra kontorerne og laboratorierne direkte ind i produktionshallen.

Beliggenheden er ideel for Aquaporin med sin relative nærhed til København, og ikke mindst nærheden til DTU, som har været af afgørende betydning for Aquaporins beslutning om at placere sit nye hovedkontor på Nymøllevej 78.

M. Goldschmidt ejendomme investerer et to cifret million beløb på blandt andet en facadeudskiftning samt en generel istandsættelse af ejendommen indvendigt. Ligesom Aquaporin tillige vil investere i opbygning af laboratorer i ejendommen.

M. Goldschmidt Ejendomme glæder sig til at byde Aquaporin velkommen på Nymøllevej 78

Efterfølgende begivenheder

Efter regnskabsårets afslutning er Danica Pension blevet mindretalsaktionær i Aquaporin.

Nyhedsservice

Tilmelding - Nyheder fra koncernen

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt