Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

24. januar 2014

Elgiganten i Hillerød Storcenter

Elgiganten og M. Goldschmidt Holding A/S har indgået aftale om to lejemål på i alt 3.450 m2 i det kommende Hillerød Storcenter. Elgiganten er en væsentlig ankerlejer i Hillerød Storcenter.

Elgiganten ser store muligheder i det kommende Hillerød Storcenter:

”Vi er glade for at skrive kontrakt med M. Goldschmidt Holding A/S i Hillerød Storcenter”, udtaler adm. direktør Peder Stedal, Elgiganten. ”Med aftalen i Hillerød Storcenter får vi nu et varehus, der kan betjene hele Nordsjælland. Vi er sikre på, at Hillerød Storcenter som regionalt butikscenter vil tiltrække kunder fra hele Nordsjælland. Med byggeriet af Hillerød Storcenter vil Hillerød igen blive det naturlige handelscenter i regionen.”

Også M. Goldschmidt Holding glæder sig over aftalen:

"Vi er meget tilfredse med, at Elgiganten som en væsentlig ankerlejer skriver lejekontrakt”, udtaler projektdirektør Ulrik Bebe, Goldschmidt Holding A/S. ”Elgiganten er blandt Danmarks stærkeste brands, og det butikskoncept som vi har indgået aftale om, vil alene tiltrække op til 900.000 kunder om året. Vi er, sammen med Hillerød kommune, i gang med at udarbejde lokalplan for Hillerød Storcenter, og vi forventer, at centrets ankerlejere vil være på plads i foråret 2014. Vi håber og tror på, at byggeriet kan starte ved årsskiftet 2014/2015, således at vi kan åbne Hillerød Storcenter til julehandlen 2015”.

Hillerød Storcenters centrale beliggenhed i Hillerød, på hjørnet af Herredsvejen og Roskildevej, tæt ved Hillerødmotorvejen, kombinerer en bymidtebeliggenhed, med en regional beliggenhed. Hillerød ligger i centrum af Nordsjælland, med god infrastruktur. ”Dette har vores lejere også fået øje på, og vi oplever en stor interesse fra stærke butikskoncepter som ønsker at indgå lejekontrakt og etablere butik i Hillerød Storcenter”, siger Ulrik Bebe, som tilføjer: ”Vi forventer, at mindst 75% af lejekontrakterne er på plads inden byggestart”.

For spørgsmål, kontakt venligst projektdirektør Ulrik Bebe, Goldschmidt Holding A/S på tlf.: 20 26 15 59 eller finansdirektør Aldo Scoppa, Elgiganten på tlf.: 27 61 40 50.

Fakta om Hillerød Storcenter

Hillerød Storcenter bliver på i alt 45.000 kvm, og vil som noget nyt indeholde blandt andet skøjtebane, legeland, biograf, fitness center og aktivitetscenter m.m. Hillerød Storcenter planlægges åbnet til julehandlen 2015, og vil – udover Elgiganten – indeholde en række af de stærkeste butikskoncepter i Danmark, herunder en del som ikke er i Hillerød endnu.

Hillerød Storcenters markedsområde vil være hele Nordsjælland, med et befolkningsgrundlag på op til 600.000 indbyggere, 300.000 husstande og 28.000 sommerhuse. Centret vil få 2.300 gratis parkeringspladser, og det forventede besøgstal er mellem 3 og 4 mio. kunder på årsbasis.

Skitser af det kommende Hillerød Storcenter

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt