Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

24. april 2014

CNN præsenterer Aquaporin på Quest Means Business

Aquaporin har fået en oplagt mulighed for at præsentere sin teknologi og virksomheden for et globalt publikum i et indslag, der vises i programmet Quest Means Business på CNN International.

Quest Means Business kører på CNN fra mandag til fredag med Richard Quest som vært. Quest giver ekspertanalyser og kommenterer på dagens vigtigste nyheder fra forretningsverdenen. Den nye serie Make, Create, Innovate dækker emner inden for videnskab og teknologi og fortæller historierne bag nye opfindelser og teknologiske gennembrud, som er med til at ændre verden.

Torsdag den 24. april kl. 22:00 omhandler én af disse historier Aquaporins opfindelse, Aquaporin Inside™, der omtales som et unikt og innovativt bidrag til samfundet og verdensøkonomien. Gennem interviews med Aquaporins ledelse og demonstration af teknologien og opfindelsen profileres Aquaporin som pioner på området for membraner til filtrering af vand.

Udsendelsen transmitteres til mere end 280 millioner hjem verden over og vil endvidere kunne ses i sin fulde form online på CNN.com, der har over 10 millioner visninger om dagen.

Se online streaming her

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt