Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

25. maj 2011

AQUAPORIN modtager fornem pris

Hvert år kårer et panel af brancheeksperter, benævnt The Artemis Project™, årets vigtigste nyheder inden for vandteknologi. Panelets konklusion udmunder i Top 50 Water Tech Listing over de 50 mest lovende nyskabelser inden for avanceret vandteknologi i 2011.

Aquaporin A/S blev den 17. maj 2011 kåret på Water Leadership Summit i Toronto i Canada og modtog denne fornemme pris. Aquaporin er meget stolt over at blive anerkendt for sin teknologi og de fremtidige perspektiver for selskabets biomimetiske vandmembran.

Aquaporin er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding A/S koncernen.

Direktør for The Artemis Project, Laura Shenkar, bemærker "Vandteknologi er hastigt ved at udvikle sig til at blive et lokomotiv for økonomisk udvikling og jobvækst. Med disse kåringer ønsker vi at anerkende de virksomheder, der er med til at bringe de mest lovende teknologier på markedet."

"Artemis Top 50 er vandbranchens benchmark til anerkendelse af innovation, der vil komme til at gøre en forskel. Listen identificerer de iværksættere, der anvender teknologi for at imødegå de globale vandproblemer," bemærker Laura Shenkar, direktør for The Artemis Project.

Aquaporin er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding A/S koncernen.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt