Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

25. november 2013

M. Goldschmidt Ejendomme udbyder nu eksklusive boliger til leje i ”Den Gyldne Trekant” på Grønningen

”Den Gyldne Trekant”

Det er lykkedes M. Goldschmidt Ejendomme at opbygge en større ejendomsportefølje i området omkring Grønningen, Store Kongensgade, Poul Ankers Gade samt Jens Kofods Gade. Alle disse ejendomme har løbende - efterhånden som vi har erhvervet dem - gennemgået en omfattende renovering med respekt for den oprindelige arkitektur og den tidsepoke, de er bygget i. Således fremstår de i dag som nogle af Københavns smukkeste ejendomme. Disse meget attraktive ejendomme udgør det, vi benævner “Den Gyldne Trekant”.

Uovertruffen beliggenhed

”Den Gyldne Trekant” er beliggende ved det historiske Kastellet, tæt på Østerport Station med centrale bus- og togforbindelser og i gå¬afstand til Langelinie, Frederiksstaden og Kongens Nytorv. Området er kendetegnet ved auktionshuse, specialforretninger, museer, restauranter, teatre og det gamle voldområde.

Herskabslejligheder i gennemført kvalitet og med højeste serviceniveau

M. Goldschmidt Ejendomme udbyder nu en række attraktive, yderst eksklusive og sjældent udbudte her¬skabslejligheder i ”Den Gyldne Trekant”. Materialer, detaljer og håndværksmæssig kvalitet er her på absolut højeste niveau. M. Goldschmidt koncernen har hoveddomi¬cil på Grønningen 25 og er derfor altid til stede i området med kvalificeret service personale, der sikrer højeste standard både ude og inde.

Kontakt gerne vores udlejningsafdeling på tlf. 33 63 09 00

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt