Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

27. december 2011

Kundeklubben Imerco+ runder 100.000 medlemmer på blot 2 måneder

Kunderne er vilde med Imercos kundeklub, Imerco+, som giver specielle fordele til kædens loyale kunder. Siden lanceringen midt i oktober er medlemmerne strømmet til, og Imerco+ har nu rundet 100.000 medlemmer.

Eksklusive tilbud, opsparede bonuspoint der kan konverteres til køb i Imercos 154 butikker og specielle medlemsnyhedsbreve er nogle af de fordele, som medlemmerne får, når de melder sig ind i kundeklubben Imerco+. Klubben er så populær, at Imerco nu kan fejre, at medlemstallet har rundet 100.000 medlemmer. Blot to måneder efter lanceringen.

– Vi er rigtig stolte over, at vi med Imerco+ har ramt noget, som kunderne efterspørger. Det er med stor glæde, at vi allerede efter to måneder kan fejre 100.000 medlemmer af vores loyalitetsklub, siger Imercos adm. direktør, Villy Gravengaard.

Kontante fordele

Fordelene er da også til at få øje på i Imerco+, der som en af de eneste kundeklubber i Danmark tilbyder, at de opsparede bonuspoint kan konverteres til køb af valgfrie varer eller som rabat til større køb. Imercos Marketingchef Morten Kåre Pedersen vurderer, at det er en af grundene til den store popularitet hos kunderne:

– Hver gang et Imerco+ medlem handler i Imerco og husker at vise medlemskortet, så opsparer han/hun bonuspoint, som kan bruges frit i butikken. For hver 20 kroner man køber for, opsparer man 1 krone, og det kan altså hurtigt blive til noget, hvis man jævnligt handler i Imerco. Det er der ikke ret mange andre kundeklubber, der kan matche, og den fordel har mange kunder fået øjnene op for, siger Morten Kåre Pedersen.

Nye kundetiltag

Ud over bonuspointene får kunderne også specielle medlemstilbud og nyhedsbreve, der fortæller om arrangementer, tilbud og nyheder, kun for medlemmer.

Imerco har gennem de seneste år haft succes med nye butikskoncepter og et vareudbud, med stort fokus på mærkevarer. Imerco er i dag Danmarks største kæde med udstyr til køkken og bord, og i en periode, hvor forbruget generelt er lavt, har kæden formået at vækste hver eneste år.

– Imerco+ er endnu et eksempel på, hvordan vi hele tiden arbejder med at øge kundernes tilfredshed og dermed loyalitet. Vi kan se, at hvis vi lever op til kundernes forventninger, og så endda kan tilbyde lidt ekstra – så vender de tilbage igen. Så selv om mange kunder i dag shopper rundt mellem forskellige butikker, så vil man også gerne knytte sig til sin lokale og foretrukne forretning. Det er den strømning, vi nu imødekommer med Imerco+, siger adm. direktør Villy Gravengaard.

Medlemsskabet af Imerco+ er gratis og helt uforpligtende. Man tilmelder sig via imerco.dk eller i sin lokale Imerco-butik, hvor man også skal hente sit medlemskort.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt