Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

28. maj 2014

Ledelsesændring i Imerco koncernen

CEO Frederik Brønnum fratræder, fordi han ønsker at forfølge en international karriere i Bodum koncernen. På den baggrund gennemføres følgende ledelsesmæssige ændringer med effekt fra 1. juni 2014:

  • Ib Berntsen udnævnes til CEO for Imerco koncernen. Ib Berntsen er den person, der har størst ledelsesmæssig erfaring inden for isenkram i Danmark og en solid mangeårig retail baggrund.
  • Imercos hidtidige salgschef, Kim Hein, forfremmes og udnævnes til COO med ansvar for salg og indkøb. Kim Hein indtræder tillige i Imercos direktion.
  • Imercos direktion vil herefter udgøre CEO Ib Berntsen, COO Kim Hein og CFO Thomas Colding-Jørgensen.
  • Formand for Bestyrelsen / hovedaktionær, Mikael Goldschmidt, udtaler i denne forbindelse: ”Frederik Brønnum har ønsket en international karriere og med vort nye team bestående af Ib Berntsen, Kim Hein og Thomas Colding-Jørgensen har vi en meget stærk direktion med komplementære styrker og profiler samt solid retail erfaring. Det har været afgørende, at Imercos nuværende kurs og gode udvikling fastholdes, og jeg er meget tilfreds med at have Ib Berntsen tilbage som administrerende direktør for Imerco og mener, at vi har sat et stærkt team klar til at løse denne opgave.”

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt