Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

29. januar 2015

M. Goldschmidt Holding udvider koncernledelsen

M. Goldschmidt Holding udnævner Søren Bjørn Hansen som Chief Investment Officer med det kommercielle ansvar for køb og salg af aktiver på tværs af koncernen samt udbygning af disse, herunder koncernens ejendomsinvesteringer.

M. Goldschmidt Holding’s direktion består herefter af ejer og CEO Mikael Goldschmidt, direktør/COO Henrik Lid og direktør/CIO Søren Bjørn Hansen.

Ejer og CEO Mikael Goldschmidt udtaler i denne forbindelse: ”M. Goldschmidt Holding ønsker at fortsætte den positive udvikling, som vi har haft i 2014 og vil udbygge og styrke sine kommercielle aktiviteter. Jeg mener derfor, at tiden er inde til at udvide topledelsen i vores koncern med en intern udnævnelse af vores direktør i M. Goldschmidt Capital A/S, Søren Bjørn Hansen”.

Søren Bjørn Hansen har fortsat ansvaret for de 3 datterselskaber i M. Goldschmidt Capital A/S, Imerco A/S, Aquaporin A/S og Danish Aerospace A/S.

Søren Bjørn Hansen er uddannet cand.polit suppleret med ophold på Columbia Business School og INSEAD og har været ansat i M. Goldschmidt Holding koncernen siden 2007.

For yderligere information

Ejer og CEO Mikael Goldschmidt, telefon 33 63 09 00

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt