Grønningen 25
1270 København K
Tlf. 33 63 09 00
Fax 33 63 09 29

29. april 2014

Aquaporin A/S nomineret til European Inventor Award

Aquaporin er stolt af at annoncere sin nominering til årets European Inventor Award 2014 i kategorien "små og mellemstore virksomheder (SMV'er)"

De Europæiske Patentmyndigheder (the European Patent Office) har i dag offentliggjort listen over de nominerede finalister til prisen, European Inventor Award 2014 - en af ​​de mest populære og anerkendte udmærkelser for opfindere i hele verden. Listen er udarbejdet af en international jury med velrenommerede profiler fra den politiske verden, erhvervslivet og det akademiske miljø.

Aquaporins opfindelse "membran til filtrering af vand" (Patent-nr. EP1885477, EP1937395) er udvalgt sammen med 14 andre unikke opfindelser i fem kategorier fra et felt af flere hundrede forslag. Aquaporin deltager i kategorien "små og mellemstore virksomheder" som én af ​​kun tre nominerede.

- Vi er meget stolte over at være nomineret til denne meget prestigefyldte pris, som er en hyldest til opfindere, der har ydet et fremragende bidrag til innovationen, økonomien og samfundet, siger Administrerende Direktør Peter Holme Jensen. – The European Inventor Award betragtes som "opfindernes Nobelpris", og det er en fin anerkendelse af det hårde arbejde, som hele Aquaporins team hver dag lægger i at færdigudvikle opfindelsen til et produkt, som snart er klar til markedsintroduktion.

- Vi er rigtig glade for at høre, at vores unikke opfindelse nu bliver anerkendt med denne nominering, siger Marianne Spanget Larsen, Vice President for IP-afdelingen. - Aquaporin har løbende gennemført en patentstrategi, der fremmer virksomhedens strategiske forretningsmæssige mål.

Vinderne af den prestigefyldte pris vil blive annonceret og hædret ved en prisoverrækkelse den 17. juni 2014 Berlin, Tyskland. Ceremonien vil blive åbnet af den tyske kansler Angela Merkel.

Øvrige nyheder

Tilbage til oversigt